Neana Liena
Little Disclaimer ♥!


Annyeong haseyo,I'm Neana Liena ' who wrote this blog.I like pink & purple colour . You ??please be nice here and don't copy what's mine! Don't Judge a Book By It's Cover :)


Entries About Linkies Stuff


Music Box ♫!

Enjoy! Yeyeaah :D
Talk Talk Here ✆!

Credit ▲!

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Percintaan Shila Amzah & Sharnaaz Ahmad


seperti korang dah sedia maklum,
Shila Amzah & Sharnaaz sah bercinta..
sebelum ni pun ada cerita tentang kemesraan pasangan ni..
tapi masa tu mereka belum lagi bercinta rasanya..
tapi kali ni mereka lebih kearah percintaan..
tapi ada lagi sweet dan unik dari tu..
nak tau ape..?pasangan ni tidak pernah keluar berdua..
kalau dating pun Shila & Sharnaaz akan ditemani keluarga Shila
sama ada ibu atau adik beradiknya..
sejak 2 bulan bercinta memang tak pernah keluar dating berdua..
fuhhhhh...respect lah kat korang berdua..Sebelum mengenali Shila pun dia memang ditemani oleh ibunya ke mana sahaja dia pergi dan perkara itu tidak akan berubah hanya semata-mata dia bercinta dengan saya sekarang. Kalau kami nak berjumpa dia pasti akan ditemani oleh ibu atau adiknya dan saya tidak mempunyai masalah mengenai perkara itu.


Setakat ini tidak pernah timbul isu kami rasa tidak selesa dengan kehadiran ahli keluarga jika kami hendak ke mana-mana malah saya berasa selesa keluar 'dating' bersama-sama ibu dan ahli keluarganya yang lain kerana ia dapat mendekatkan hubungan kami.Alhamdulillahlah bapa Shila menerima saya dengan baik tetapi sebagai seorang ketua keluarga saya faham bahawa dia (ND Lala) perlu meletakkan sedikit jurang dan tegas dalam melindungi anak gadisnya. Saya hormati prinsipnya dan menyedari batas-batas pergaulan yang perlu dijaga supaya tidak menimbulkan masalah di kemudian hari..