Neana Liena
Little Disclaimer ♥!


Annyeong haseyo,I'm Neana Liena ' who wrote this blog.I like pink & purple colour . You ??please be nice here and don't copy what's mine! Don't Judge a Book By It's Cover :)


Entries About Linkies Stuff


Music Box ♫!

Enjoy! Yeyeaah :D
Talk Talk Here ✆!

Credit ▲!

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


AKU,KAU & DIA

AKU,KAU & DIA  
Filem Aku, Kau Dan Dia

Aku, Kau Dan Dia mengisahkan harapan seorang gadis bernama Mia yang kehilangan tunangnya, Ilhan, dalam kemalangan jalan raya. Untuk mengubat kerinduan, Mia mencipta lagu yang ditujukan untuk Ilhan. Kemudiannya, Mia pula mengalami kemalangan dan koma selama dua minggu. Mia kehilangan lagu yang diciptanya untuk Ilhan dalam kemalangan itu. Pulih daripada koma, Mia cuba mendapatkan kembali ingatannya terhadap nota lagu yang diciptakan untuk Ilhan. Namun Mia gagal berbuat demikian. 


Mia kembali ke tempat di mana dia mengalami kemalangan dengan harapan dia dapat mengingati kembali nota lagu tersebut. Di sana dia terjumpa Izlan (Remy Ishak) seorang pemuzik jalanan yang bermain muzik di kawasan tersebut. Izlan memainkan lagu kegemaraan Ilhan. Melalui pertemuan itu, Mia dan Izlan kemudiannya menjadi semakin rapat.

Disitu bermulalah konfiik dalam hidup Mia. Ingatan dan cintanya masih kuat pada tunangnya. Adakah Izlan cinta baru Mia? Mampukah Mia mengingati kembali nota lagu yang dicipta untuk Ilhan? 


Release Date: 28 June 2012
Language: Malay
Subtitle: Info Not Available
Genre: Drama / Romance
Running Time:
Director: Pierre Andre
Cast: Zarinatasha Jamalullai (Dewi Remaja), Remy Ishak, Harun Salim Bachik, Pekin Ibrahim, Nash, Marisa Yasmin, Haris (Idola Kecil 3), Amirul Afendi