Neana Liena
Little Disclaimer ♥!


Annyeong haseyo,I'm Neana Liena ' who wrote this blog.I like pink & purple colour . You ??please be nice here and don't copy what's mine! Don't Judge a Book By It's Cover :)


Entries About Linkies Stuff


Music Box ♫!

Enjoy! Yeyeaah :D
Talk Talk Here ✆!

Credit ▲!

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Queen Mutia spesis Tengku Sophia (HINA ISLAM)


sekarang ni kecoh kat twitter pasal minah Queen Mutia nie..
siap jadi trending kat twitter..

minah ni menghina islam kat twitter. dalam bulan ramadhan pula tu.
ini adalah cubaan untuk umat islam.
jangan cepat melatah..
orang macam nie, lagi ditegur, lagi lah menjadi-jadi.. 
so doakan je lah dia mendapat pengajaran atas apa yang dilakukan..






minah nie agaknya lama-lama nanti dia keluar bagi tahu yang akaun twitter kena hack.
lepas tu semua orang pula percaya kat dia..
so dia happy lah banyak follower..
macam taktik
 Tengku Sophia..