Neana Liena
Little Disclaimer ♥!


Annyeong haseyo,I'm Neana Liena ' who wrote this blog.I like pink & purple colour . You ??please be nice here and don't copy what's mine! Don't Judge a Book By It's Cover :)


Entries About Linkies Stuff


Music Box ♫!

Enjoy! Yeyeaah :D
Talk Talk Here ✆!

Credit ▲!

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Perbezaan Antara Lelaki Hensem & Tidak Ensem


Kalau lelaki handsome pendiam
Perempuan akan cakap: woow, cool giler.
kalau lelaki tak handsome pendiam
Perempuan akan cakap: eh perasan bagus.


kalau lelaki handsome berbuat jahat
Perempuan akan kata: nobody's perfect
kalau lelaki tak handsome berbuat jahat
perempuan akan cakap: memang muka pun macam pecah rumah!


kalau lelaki handsome menolong perempuan yg diganggu
perempuan akan cakap: wah..machonya..macam hero filem!
kalau lelaki tak handsome menolong perempuan yang diganggu
Perempuan akan kata: entah2 kawan dia.


kalau lelaki handsome dapat perempuan cantik
perempuan akan kata: sepadan sangat.
kalau lelaki tak handsome dapat perempuan cantik
perempuan akan kata: mesti kena bomoh perempuan tuh!


kalau lelaki handsome ditinggal kekasih
perempuan akan kata: jangan sedih, kan saya ada.
kalau lelaki tak handsome ditinggal kekasih
perempuan akan kata: (terdiam, tapi telunjuknya
meliuk-liuk dari atas ke bawah, patutlah, tengok saja luarannya).


kalau lelaki handsome penyayang binatang
perempuan akan cakap: perasaannya halus.penuh kasih sayang
kalau lelaki tak handsome penyayang binatang
perempuan akan cakap: sesama keluarga memang harus menyayangi.


kalau lelaki handsome bawa BMW
perempuan akan cakap: matching.hebat luar dalam
kalau lelaki tak handsome bawa BMW
perempuan akan cakap: bang, bosnya mana?.


kalau lelaki handsome tak mau bergambar
perempuan akan cakap: pasti takut kalau2 gambarnya tersebar
kalau lelaki tak handsome tak mau bergambar
perempuan akan kata: tak sanggup melihat hasilnya ya?.


kalau lelaki handsome menuang air ke gelas perempuan
perempuan akan cakap:ini barulah lelaki gentlemen
kalau lelaki tak handsome menuang air ke gelas perempuan
perempuan akan cakap: naluri pembantu, memang begitu.


kalau lelaki handsome bersedih hati
perempuan akan cakap: let me be your shoulder to cry on
kalau lelaki tak handsome bersedih hati
perempuan akan kata: kuat nangis!! lelaki ke bukan ni?


kalau lelaki handsome kenyit mata kat perempuan
perempuan akan cakap: eh! dia kenyit mata kat akulah
kalau lelaki tak handsome kenyit mata kat perempuan
perempuan akan cakap: eh! perasannya.



kalau lelaki handsome main Facebook
perempuan akan cakap: hensemlah lelaki nie.
kalau lelaki tak handsome main Facebook
perempuan akan cakap: mamat nie mesti nak carik aweq


kalau lelaki handsome masuk clubbing
perempuan akan cakap: nak have fun
kalau lelaki tak handsome masuk clubbing
perempuan akan cakap: nak cuci matalah tuh!!!


kalau lelaki handsome sapu sampah
perempuan akan cakap: kesiannya lelaki nie.
kalau lelaki tak handsome sapu sampah
perempuan akan cakap: memang sesuai pun



kalau lelaki handsome bawa kereta antik
perempuan akan cakap: minat kereta antik ke?
kalau lelaki tak handsome bawa kerete antik
perempuan akan cakap: tak mampu la nak tuh.



kalau lelaki handsome masuk askar
perempuan akan cakap: ushh!! gagahnya.
kalau lelaki tak handsome masuk askar
perempuan akan cakap: manusia takde mase depan




p/s:Kebanyakan perbuatan lelaki handsome dilihat elok tetapi berlainan dengan lelaki tak handsome,kesemuanya nampak buruk.