Neana Liena
Little Disclaimer ♥!


Annyeong haseyo,I'm Neana Liena ' who wrote this blog.I like pink & purple colour . You ??please be nice here and don't copy what's mine! Don't Judge a Book By It's Cover :)


Entries About Linkies Stuff


Music Box ♫!

Enjoy! Yeyeaah :D
Talk Talk Here ✆!

Credit ▲!

Template: Intan Aqilah
Basecodes: Yaya
Others:   


Koleksi Gambar-Gambar Destinasi Cinta Fitry & Aleya


Alhamdulillah masih bernafas lagi di pagi hari ni..Lama sudah tak update blog macam mana la jadi nye yee hihihihi...Ok lahh Neana tak nak story banyak-2 sebab Neana tak berapa  sihat sangat ni :D..
Minggu ni banyak sangat orang yang berkahwin termasuk lah kakak Neana sekali..Ape pun Neana nak ucapkan Selamat Pengantin Baru kepada mereka yang baru berkahwin..Story kali ini ialah pasal Koleksi Gambar-Gambar Destinasi Cinta Fitry & Aleya..

Jom kita tengok gambar diorang :)
Yellow Beige (24.05.13,Jumaat)










Pinky-Pinkyy Rumah Pengantin Perempuan (25.05.13,SABTU)









Outdoor Tasoh Lake






























Biru-Biruuu Rumah Pengantin Lelaki (1.06.13,SABTU)












Firman Allah S.W.T yang bermaksud :
"Dan di antara tanda-tanda membuktikan kekuasaanNya & rahmatNya, bahawa ia menciptakan untuk kamu (wahai kaum lelaki), isteri-isteri dari jenis kamu sendiri, supaya kamu bersenang hati & hidup mesra dengannya & dijadikanNya di antara kamu (suami-isteri) perasaan kasih sayang & belas kasihan.Sesungguhnya yang demikian itu mengandungi keterangan-keterangan (yang menimbulkan kesedaran) bagi orang-orang yang berfikir"
AR-UM : AYAT 21